torsdag 31 januari 2013

Miami

Miami, Florida  Första stoppet på resan...
Hotellet vi bokat låg bara ett stenkast ifrån stranden, på en liten gata i ett lugnt och stillsamt kvarter.Dock var det ganska långt till Lincoln Road. Men vi lärde oss kvickt att enklaste och snabbaste sättet att ta sig ner var den lokala bussen som hade hållplats utanför vår dörr.
På Lincoln Road ligger ett utomhus mall med alla affärer du kan tänka dig och lite till, mängder av mysiga uteserveringar. Här gick vi och strosade !!
Här inhandlades Apple produkter till ett mycket lägre pris än vad vi har i Europa ...Vi gick också till Ocean Drive eftersom det är så berömt men här hittade vi istort sett endast restuaranger, och då vi inte var hungriga skyndade vi genast vidare.
Det kan vara så att vi var lite tidigt ute på säsongen och att det därför inte fanns några roliga försäljnings-stånd längs strandpromenaden ....
Miami sett från vattnet :  Vi tog en båt-tur och fick se en mängd av olika hus tillhörande olika kända människor ... Bilden nedan, kommer inte ihåg vems hus det var MEN A-C är installerad utomhus !!  Det hade kostat enorma pengar....

Här åt vi lunchNedan lite fler bilder Miami sett från båt :Restuaranger i mängder

Gatumusikant i Little Havanna, Miami


Miami, Bayside Mall


Nedan,  också ett sätt att locka kunder,  vi satt här en stund och det gick inte många minuter mellan fotograferandet av denna docka ihop med ett gäng karlar ....  ( ja, ja kommentarer överfödiga )


Vi reser vidare till Key West och det kommer i ett annat inlägg....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kattvakt