PilPil på spisen
Den blev inte så stark som jag tänkt, så jag fegade ur lite vad gäller piripiri
Nästa gång blir det mer chili i
Ingredienser:
Ca 20 st Färska räkor
1 st Färsk chili
4 st Piripiri
4st Vitlöksklyftor
Olja
Hacka vitlök och den färska chilin i någorlunda stora skivor
Häll i olja och piripiri samt det hackade
Hetta upp
När det är varmt - lägg i de råa räkorna som bör vara
tinade och torra
är räkorna blöta så stänker det mer samt tar längre tid att bli färdigt
Tillsätt gärna lite salt
Smaka av
När räkorna är vita är de klara, du kan se att de inte längre är typ genomskinliga... Då är det
färdigt att förtäras .... Mums så gott att doppa bröd i denna heta olja ....
Jag hade som sagt 4 piripiri men det borde varit typ det dubbla, så prova dig gärna fram för
att finna den hetta på denna rätten som Du tycker om
Servera med ett gott bröd som du kan doppa ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar